Kachina

SE UCH

Excerno Kachina Does

Född 2010-11-15  (se stamtavla)


e NL UCH Ubbe Silhouette v h Molengat

u C.I.B SE UCH DK UCH NO UCH Excerno Chitsa Does


Hon är verkligen vårt charmtroll, glad o lycklig, stabil o självständig, med massor av energi! Älskar alla oavsett om det är tvåbenta eller fyrbenta. Hittar på massor med "skit" !! Studsar gärna upp på diskbänken eller annan köksbänk. Vilket betyder att vi aldrig kan ha något ätbart framme.Vi har tränat en del agility och lilla fröken är verkligen duktig - det är mest hennes matte som inte hinner med o styra o springa. Så det projektet får kanske hennes matte avstå ifrån! Kachina är också enormt duktig på att spåra. Vi har lagt både viltspår och personspår och det spelar ingen roll vilken typ av spår som presenteras - Kachina är oerhört duktig! Hoppas få tid att fortsätta med det.


Hälsa:   HD = B, AD ua (=0),

Ögonlyst 12-11-09, 13-11-27  samt 16-08-11  UA, 

gPRA: ++


Meriter:

Utställning: 2 st Cert o BIM. 2 st R-cert, flera CK Excellent o 3:a i jkl på Holländska specialen 2011, Vinnare av unghundsklassen på rasspecialen i Sverige m CK 2012.

3:e certet kom i veteranklass i Göteborg 19-01-03.


TREA på årslistan för avelstikar 2014 !!

ETTA på årslistan för avelstikar 2015 !!

ETTA på årslistan för avelstikar 2016 !!

ETTA på årslistan för avelstikar 2017 !!

ETTA på årslistan för avelstikar 2018 !!


Avelsbedömd i Holland, godkänd för avel.

Genomfört MH med känd mental status, 1:a på skott

Avkommor:

Kachina har fått två fantastiskt fina kullar med härligt glada, postiva och mentalt stabila valpar. Flera av dom har även nått kanonbra resultat i utställningsringarna, på viltspårprov och rallytävlingar. 


Kull 1:

(f 2013-05-10) (e. Amadeus v d Schaope Dobbe)

En härlig kull, med coola, mysiga valpar.

Sonen Firebolt van Leile har flertalet cert och ett BIR och ett BIM. Fick sitt svenska och danska championat i december 2015. Och han är även Svensk Viltspårchampion!! Han är också Internationell utställningschampion ! Och Norsk viltspårchampion. Meriter inom Rallylydnad och Nosework!BIR.

Dottern Bon Chi är nu Champion i Sverige, Danmark, Norge och Tyskland, samt Internationell utställningschampion..

Sonen El Divo är champion i Sverige, Danmark,Finland,  Tyskland och Polen, Samt Internationell utställningschampion. Och meriter inom rallylydnad och Nose-work.


Kull 2:

(f 2014-08-13) (e. Christobal Protector del Rebano)

Sju stycken valpar blev det i den här kullen. Flera mycket aktiva (som sin mamma), spralliga, tokiga mm Fyra är röntgade och fria på höfter o armbågar. Två av valparna har nått fina resultat på utställningar med ett antal titlar - trots sin ungdom, samt flera fina placeringar för holländska ras-specialister mm

Och duktiga nosework - viltspårhundar finns också bland avkommorna.

Kachina 6 februari 2016


Bloggen

uppdateras då & då!

http://valpblogg.twinflowers.se/


Kontakta oss:

cecilia@twinflowers.se

tel: 0702 - 140 310