Året som gått/Årslistor - 2014

Året som gått/Årslistor- 2014!

Vilket fantastiskt år vi har haft! Båda för våra egenägda och för vår uppfödning! Det här kommer nog aldrig att upprepas. Och om man får lov att säga det - så är jag väldigt stolt för alla resultat som vår lilla uppfödning fått. Endast två kullar som uppnått åldern för att kunna tävla. Ett stort stort tack till alla som hjälpt till med detta. Jag är så tacksam!!!!

Här kommer en summering av årets händelser - förhoppningsvis utan för många fel!

Resultatet på årslistorna ser du längst ner.


Den här fine killen Twinflowers Firebolt van Leile - Loke - har verkligen gjort ett fantastiskt år tillsammans med matte Susanne. Bilden är tagen på Lokes första  officiella utställning i februari.

Loke har i år tagit 4 cert och 1 reservcert i Sverige inklusive ett BIR! Även 3:a i juniorklass med CK på Svenska Schapendoes-specialen. Därutöver flera CK och placeringar i Bästa hanhundsklass. Ett cert och BIM samt ett reserv-cert i Danmark.  Och sist men inte minst han är fantastisk ute i spårmarkerna och redan Svensk Viltspårchampion!!!!

Stolt matte med duktig spårhund!!!!

Här har vi Twinflowers El Divo van Leile - Divo. Ett år på bilden. Han har lyckats minst lika bra som sin bror Loke. Matte Tova är också fantastiskt duktig med honom och jag är så glad att få äga honom tillsammans med Tova.


Divo har i år lyckats med följande:


Två cert och fyra reservcert i Sverige. Samt 4:a i juniorklass med CK på Svenska Schapendoes-specialen. Därutöver flera CK och placeringar i Bästa hanhundsklass.

Två cert i Danmark

Två cert samt ett BIR i Tyskland

Två cert i Polen

Tvåa i unghundsklass på specialen i Holland.

Twinflowers Bon Chi van Leile - Meya. Äger jag tillsammans med Katarina som ställer upp på alla möjliga tokiga resor runt om i Sverige. Många många tack för att Meya blir så väl omhändertagen!!!!


Och Meya är verkligen inte sämre än sina bröder. I år har lilla fröken erövrat följande:


1 cert och BIM och tre Reserv-cert i Sverige. Tvåa i juniorklass med CK på svenska specialen. Flera CK samt placeringar i bästa tik-klass

1 cert i Danmark

Vår egen Twinflowers T Lekkerbekkie -  Bekkie. Här på årets första utställning - My Dog Göteborg i januari 2014.


Årets meriter:

2 cert o 2 CACIB samt ett BIM i Sverige. Tvåa med CK i öppen klass på svenska specialen. Därutöver flera CK samt placeringar.

2 cert i Polen samt titeln POLISH WINNER 2014

1 cert i Tyskland

Vår fina veteran Excerno Chitsa Does har i år gjort come-back på utställningar. Och det är gått fantastiskt bra. Jag hade egentligen inte tänkt att ställa ut henne mer än några gånger, men det gick så bra så hon fick hänga med på flera utställningar. Och hon gillar verkligen det!!!

Årets meriter:

Först och främst Bästa tik och BIM och Bästa veteran på vår Svenska special med 69 tikar som kom till start!!!!


Dessutom många CK och placeringar på flera utställningar. BIS-4 veteran SKK Norrköping. BIS-2 veteran SGVK i Svedala.


I Tyskland blev dessutom Chitsa BIR.

Vår andra härliga veteran, som blev tio år i år - Excerno Selphie Tilmitt älskar fortfarande utställningar. Hon har därför fått hänga med på flera resor och gjort helt fantastiska resultat.


I Sverige har hon blivit bästa veteran med CK flera gånger. Samt även tvåa i veteranklass med CK på vår svenska special. Hon har blivit BÄST I RASEN två gånger, drygt tjugo tikar deltog !!!

I Polen blev hon BIM två gånger och i Tyskland tog hon ett veteran-cert.

Vår busiga Excerno Kachina Does har i år haft en kanon fin valpkull med tyska killen Christobal Protector del Rebano! Det har verkligen varit fantastiskt kul att följa dom här valparna. Och ska bli spännande att se vad som händer framöver!


Kachina hann med att få ett cert i år före sin valpkull.

På årets lista för hanhundar 

hamnade Twinflowers El Divo van Leile på fjärde plats, blev därmed bästa svenskfödda hanhund. Och på en jättefin sjätteplats hittade vi Twinflowers Firebolt van Leile. Stort grattis Tova och Susanne!!!


På listan för årets tikar

hamnade vår Excerno Chitsa Does på en fantastisk andra plats.


Och på TREDJE plats kom unga sötfröken Twinflowers Bon Chi van Leile. Superkul!! Grattis Katarina!!!


På en finfin femte plats kom vår Twinflowers T Lekkerbekkie och på en delad åttonde plats kom vår Grand Old Lady Excerno Selphie Tilmitt.


Årets veteranlista:

Där delade Chitsa och Selphie på första platsen!!!!!!!


Årets avelstik:

Vår Excerno Kachina Does blev trea.


Årets uppfödare:

Twinflowers blev fyra, inte illa med endast två kullar som uppnått utställningsåldern.


Alltså ett helt otroligt år - som inte kommer att återupprepa sig. Och åter igen ett stort tack till alla ni som hjälpt till med att uppnå det här. Ni är guld värda!!!

Bloggen

uppdateras då & då!

http://valpblogg.twinflowers.se/


Kontakta oss:

cecilia@twinflowers.se

tel: 0702 - 140 310


elsbeth@twinflowers.se