Meya - Mac

Engelska Pelargoner - kullen

McMeya 2016-04-15


Twinflowers Bon Chi van Leile - "MEYA"

Läs mer om Meya här


       Pappa är:       

I'm Mac Intosh van Schleefkens

"Mac"

Mac bor i Tyskland en bit söder om Hannover. Han bor hos kennelmatte Christine och tillsammans med några schappe-tjejer, bl a sin fina mamma som nu är 10 år.  Mac är född 2010 och är tidigare pappa till två kullar i Tyskland. Han har flera fina titlar, bl a Internationell och Tysk utställningschampion.


Vi har haft ögonen på honom ganska länge. Första gången jag träffade på honom var för några år sedan på den holländska specialen och blev då mycket förtjust i honom. 


Han har många fina typiska schapendoes-detaljer som lätt och fin benstomme, härliga rörelser och en glatt viftande svans. Och han är väldigt glad, pigg och positiv och social.


Han är godkänd för avel av Tyska Schapendoesklubben och är ögonlyst ua och gPRA = ++ . Han har fria höftleder. Han har en fin avelsbedömning.


Vi tror att den här kombinationen kan ge härliga, glada, trygga och positiva schappar med mycket arbetsglädje, som kan förgylla tillvaron på många olika sätt hos sin familjer. Dvs typiska schappar med mycket glimten i ögat.  Och förhoppningsvis kommer dom även få ett snyggt yttre.


Parningen är godkänd av den tyska avelskommittén.


Mac's Stamtavla

Stamtavla på kullen: HÄR

Bloggen

uppdateras då & då!

http://valpblogg.twinflowers.se/


Kontakta oss:

cecilia@twinflowers.se

tel: 0702 - 140 310


elsbeth@twinflowers.se